Veste blană naturală – greșeli de evitat când le porți

Moda din ultimii ani a readus în centrul atenției celebrele veste blană naturală care sunt extrem de practice în sezonul rece și nu numai. Iar acest trend se va menține pentru foarte mulți ani de acum înainte deoarece sunt călduroase și pot transforma chiar și o ținută banală într-una chic. Deși se poate purta la aproape orice, este esențial să ții cont de câteva lucruri pentru a te asigura că vei arăta bine și vei evita o serie de greșeli vestimentare care se pot strecura atunci când o asortezi.

Ce greșeli trebuie să eviți când porți veste blană naturală?

Există câteva reguli de care să ții cont atunci când porți veste blană naturală. Nu sunt complicat de reținut iar dacă le cunoști atunci vei putea arăta minunat de fiecare dată. Prima, este aceea să nu incluzi în vestimentație și alte piese vestimentare care conțin blană, de exemplu căciuli de blană sau cizme cu blăniță. O vestă este de ajuns pentru a arăta bine. De asemenea, nu asorta veste blană naturală cu pantaloni largi deoarece este o combinație destul de ciudată și care produce efectul invers dorit de tine. O altă greșeală este să le combini cu piese vestimentare cu animal print. Vor exista prea multe detalii care să atragă atenția și look-ul tău va fi obositor de admirat. De asemenea, este recomandat să nu folosești prea multe accesorii deoarece vesta de blană este ea însăși o piesă statement care are puterea să iasă destul de mult în evidență.

veste blană naturală

Alege modelul tău preferat de la Iris Boutique

Acum că știi care sunt principalele reguli de urmat atunci când porți veste blană naturală va fi mai simplu să îți creezi un punct de reper pentru a crea ținute demne de admirat. Iar dacă vrei să cumperi modele de calitate care să atragă toate privirile, pe website-ul www.iris-boutique.ro vei putea să găsești cele mai frumoase veste din blană.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *