tort raw-vegan

Tort raw-vegan – Sublimmme, raw-vegan sweet delight

O dietă echilibrată înseamnă o felie de tort raw-vegan în fiecare mână. La Sublimmme suntem pasionați de sănătate și wellness. Știm că torturile raw-vegane au un gust savuros, pentru că ne-am însușit arta de a crea cele mai gustoase delicii. Credem că, indiferent de dietă sau restricții alimentare, toată lumea ar trebui să se delecteze și să mănânce gustări delicioase și sănătoase, nu numai la aniversări, ci tot timpul anului. Produsele noastre au nenumărate beneficii, sunt prietenoase cu veganii și nu conțin gluten, lactate și zahăr rafinat. Toate ingredientele din torturile raw-vegane sunt complet naturale, fără aditivi, coloranți sau conservanți.

Ce înseamnă alimentația raw-vegana?

O dietă raw-vegana constă în alimente vegane crude, neprelucrate, care nu au fost încălzite la peste 46℃ (115 F). Credem că alimentele gătite la această temperatură își pierd enzimele și, astfel, o cantitate semnificativă din valoarea lor nutritivă, devenind dăunătoare organismului. Alimentele nefierte, pe de altă parte, oferă enzime vii și o nutriție adecvată. Printre nenumăratele beneficii în adoptarea acestui stil de viață se numără: pierderea în greutate, stare generală mai bună, prevenirea cancerului, combaterea diabetului, controlul tensiunii arteriale, reglarea bătăilor inimii.

Alt articol SEO Offpage : Cadourile personalizate – un simbol al recunoștinței

tort raw-vegan

Cum se păstrează torturile raw-vegane?

Tortul raw-vegan se poate ține la frigider, la minim 4 grade, până la 5 zile, sau în congelator până la 30 de zile (în acest caz, nu uita să îl scoți la temperatura camerei înainte de a-l consuma, cu minim 20 minute).

Ne găsești în Centrul Vechi al Bucureștiului, pe Spaiul Independenței 2F. În plus, vei găsi unele sortimente de prăjituri în magazinele Mega Image Concept Store: Barbu Văcărescu (Promenada mall), Cobălcescu (Parc Cișmigiu), Bulevardul Magheru, Băneasa, Piața Floreasca, Piața Vitan, Piața Domenii, Ion Mihalache, Sisești dar și în hipermaketurile Carrefour din București: Unirii, ParkLake, Vulcan, Mega Mall, Orhideea, Corbeanca și Băneasa.

Sublimmme s-a născut din convingerea că, atunci când vine vorba de delicii sănătoase, nu ar trebui să faci compromisuri. Fiecare tort raw-vegan este realizat cu atenție, multă pasiune și un strop pe iubire. Echipa noastră echilibrează arta dezvoltării aromelor cu rezultate uimitoare. Așadar, urcă la bordul trenului Sublimmme și explorează lumea noastră minunată de delicii crude!

Următorul articol de blog : Tablouri canvas – creează-ți propriul design

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *