tablouri canvas

Tablouri canvas – creează-ți propriul design

Adăugați un strop de culoare în decorul casei, realizând o imprimare personalizată a pânzei. Puteți crea un colaj cu fotografiile dumneavoastră preferate de familie, puteți încărca imagini cu animalele de companie sau chiar cu un citat de inspirație pentru a însufleți aspectul oricărei încăperi. O pânză personalizată poate face, de asemenea, un cadou excelent pentru prieteni și persoane dragi oferindu-le un obiect de artă, pentru a putea fi expus acasă sau la locul de muncă. Canvasul are o imprimare rezistentă la estompare și poate fi pus pe perete imediat după ce îl primiți, fără nicio ajustare, astfel că tablourile canvas vor fi ușor de afișat și vor reprezenta piesa de rezistență în amenajarea spațiului dumneavoastră.

Personalizați orice spațiu cu tablouri canvas

Fotografiile tale preferate ar trebui să primească atenția pe care o merită. Noi creăm tablouri canvas ce pot complimenta orice decor, astfel încât să puteți construi o galerie personală de artă chiar acasă. Dacă doriți să prezentați mai mult de o fotografie, puteți crea colaje foto pe pânza. Există o mulțime de teme și modele diferite din care puteți alege, oferta variază de la modele cu una până la patru imagini, într-un design personalizat și creativ.

Alt articol de blog : Produse sanitare – produse moderne de înaltă calitate

tablouri canvas

Există atât de multe moduri de a vă bucura de printurile pe pânză, indiferent dacă creați o piesă de artă remarcabilă pentru un perete de galerie, un colaj de imagini dintr-o călătorie sau o singură imprimare foto memorabilă cu familia. Mai întâi, determinați pentru cine îl creați și unde va fi poziționat, apoi consultați pagina de prezentare de pe site-ul nostru pentru sugestii de printare sau  exemple de dimensionare.

Alegeți dimensiunea dorită pentru a se potrivi spațiului amenajat, printurile noastre variază de la cea mai mică imprimare de pânză 20×30 cm, până la cea mai mare, de 80×90 cm. Aduceți cele mai prețioase amintiri la viață și oferiți un design unic încăperilor, cu tablourile canvas de pe site-ul nostru.

Următorul articol de blog : Publicitate stradală – Publicitate OOH

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *