seturi brăţări

Seturi brăţări, modalitatea ideală de a te asigura că accesoriile ţi se potrivesc

Oamenii poartă bijuterii de secole însă există câteva reguli care dicteză modul în care trebuie purtate şi mai ales la ce ocazii. Din fericire, există o cale de mijloc reprezentată de seturi brăţări care reuşesc să fie cea mai bună soluţie atunci când te afli în impas.

Poartă seturi brăţări care să se adapteze stilului tău

Brăţările se aleg în funcţie de ţinutele pe care urmează să le porţi însă, atunci când vine vorba despre seturi, acestea se adaptează. În special în cazul unui eveniment formal ai nevoie de accesorii care să iasă în evidenţă printr-o serie de calităţi excepţionale şi să fie originale. Modelele de seturi brăţări pot interveni şi în acest caz deoarece pot să fie purtate separat, împreună sau în combinaţii cu alte accesorii care să creeze acel efect impresionant de care ai nevoie pentru a ieşi în evidenţă.

Totuşi, atunci când porţi seturi brăţări este bine să acorzi atenţie la proporţii, culori şi tipuri de accesorii care se potrivesc imaginii pe care doreşti să o afişezi. Nu este bine nici să te accesorizezi în exces. De exemplu dacă brăţările au un model mai complex atunci restul accesoriilor trebuie să fie mai simple.

Următorul articol de blog : Tort raw-vegan – Sublimmme, raw-vegan sweet delight

seturi brăţări

Alege seturile de la Amunis pentru un look deosebit

În trecut regulile de purtare a bijuteriilor spuneau că nu este bine să amesteci tipurile de metale între ele. Dar astăzi lucrurile s-au schimbat şi este posibil să amesteci orice tip de metal chiar şi pe cele preţioase cu cele nepreţioase.

Ultimele tendinţe ne-au arătat că purtarea a mai multe brăţări adaugă o notă de creativitate ţinutelor pe care le porţi. Aşadar, investind în seturi brăţări vei putea să ai o bijuterie deosebită indiferent cerinţele pe care le are un anumit stil vestimentar.

Amunis este un magazin online care îţi pune la dispoziţie cele mai frumoase modele de brăţări dar şi seturi, ideale pentru a pune în valoare stilul tău personal.

Alt articol de blog : Cadouri personalizate pentru momente de neuitat

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *