Repatriere decedati Franta

Repatriere decedați din Franța – servicii de transport funerar

În momentul în care primim vestea pierderii unei persoane dragi, simțim că lumea noastră se destramă. Totul se complică și mai tare dacă persoana care ne-a lăsat în urmă se află pe meleaguri străine. Astfel, procesul de repatriere ar necesita mai multă energie psihică și emoțională decât am putea strânge. Dar ce putem face într-o astfel de situație?

Echipa requiem.ro îți vine în ajutor!

Ce presupune procesul de repatriere a unui decedat?

Pregătirea și executarea serviciilor de repatriere dintr-o țară din Uniunea Europeană în România presupune respectarea unor etape și a unor legi specifice. 

Repatrierea înseamnă în primul rând transportul funerar. Costurile de transport depind de mai mulți factori: tipul de sicriu, taxe specifică din țara unde a decedat individul, taxele poliției mortuare, eventuale taxe consulare, costurile serviciilor de îmbălsămare, distanță în km. 

Alt advertorial SEO: Repatriere din Franța în condiții optime

Alege echipa REQUIEM pentru cel mai bun raport preț-calitate! Asigurăm și întocmim actele necesare pentru pașaportul mortuar, dar și celelalte documente necesare repatrierii. 

Firma de servicii funerare REQUIEM deține un parc cu mașini funerare de ultimă generație marca Mercedes Benz, iar dacă doriți să vă luați rămas bun de la cel pe care l-ați pierdut, nu vă faceți griji! Pe întreaga durată a transportului, oferim și asigurăm servicii de îmbălsămare a cadavrului, astfel încât veți putea deschide sicrul în momentul în care ajunge acasă!

Ați pierdut pe cineva drag pe meleagurile franțuzești și credeți că este prea departe pentru a vă ocupa dumneavoastră de repatriere? Nicio grijă!

  • Mașinile dedicate transportului funerar vin cu diverse abilități și beneficii:
  • Sunt asigurate cele mai bune condiții de transport;
  • Pot parcurge distanțe foarte lungi, din oricare regiune a Franței, indiferent de starea meteo sau carosabil;
  • Șoferii sunt cei mai pregătiți angajați ai noștri, fiind antrenați pentru orice situație ce poate fi întâmpinată pe drum;
  • Sunt foarte spațioase, putând adăposti orice tip și mărime de sicriu;
  • Normele de igienă sunt respectate cu rigurozitate.

Apelează la profesioniști și odihnește-ți durerea! Intră pe www.requiem.ro!

Următorul articol: Azil bătrâni sau cămin – care sunt diferențele?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *