edda beauty

Produse de specialitate pentru tehnicieni de unghii

Edda Beauty este un magazin online specializat în comercializarea produselor profesionale destinate manichiuristelor și tehnicienelor de unghii, ustensile și aparatură profesională, geluri, oje și consumabile.

Gelurile UV din gama Power sunt de ultimă tehnologie, create pentru construcția și prelungirea, după caz, a patului unghial. Pot fi folosite pentru unghii scurte, medii sau lungi, având o vâscozitate medie, cu care se lucrează ușor. Acestea se depozitează într-un loc ferit de lumina soarelui, deoarece se poate declanșa involuntar procesul de polimerizare a acestora.

Topurile Power se usucă repede, sunt durabile în timp, nu se îngălbenesc și sunt rezistente la zgârieturi. Se pot aplica atât peste construcțiile cu gel, cât și peste ojă semipermanentă, pentru un efect lucios sau, dimpotrivă, mat, în funcție de varianta aleasă. Bazele din aceeași gamă sunt la fel de rezistente, fiind ideale pentru realizarea apexului sau pentru acoperirea cu culoare în întregime a unghiei.

Un alt articol SEO: EDDA Beauty – Gama de produse Power

Oja semipermanentă Power este o combinație între gelul UV și oja clasică, având o vâscozitate medie.

De obicei se aplică pe unghia mătuită și degresată, peste bază, având, astfel, o durată în timp de până la 3 – 4 săptămâni.

La categoria ustensile, se găsesc forfecuțe și o gamă variată de pensule cu forme și dimensiuni diferite, iar aparatura profesională se regăsește la Edda Beauty prin suporturi de mână, lampe UV și alte echipamente și accesorii.

Oferta magazinului este completată de produse pentru nail art – pigmenți, folii de transfer și alte ornamente. Nu lipsesc accesoriile (paletare, training tips, suporturi de pensule, palete de mixare, în diverse modele) și nici consumabilele (pile, buffer, șabloane, uleiuri de cuticule).

Așadar, oferta magazinului online Edda Beauty este una axată pe calitatea produselor de specialitate, care, odată testate pentru prima dată, cu siguranță vor impresiona și se vor afla în continuare pe lista de dorințe a tehnicienelor de unghii și nu numai.

Următorul articol: Gresie – cum să o folosiți în mod optim

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *