Probleme cu vederea? Avisia.ro îți vine în ajutor

Problemele cu vederea sunt o problemă frecventă cu care se confruntă multe persoane. Acestea pot varia de la afecțiuni minore, cum ar fi ochii obosiți, până la afecțiuni grave care pot duce la pierderea vederii. Iată câteva dintre cele mai comune probleme cu vederea și cum pot fi tratate.

Miopia este o afecțiune oftalmologică comună, care afectează vederea de departe. Persoanele care suferă de miopie pot vedea clar obiectele aflate în apropiere, dar nu și cele aflate la distanță. Această afecțiune apare atunci când imaginea se formează în fața retinei, în loc de a se forma pe aceasta. Pentru a corecta miopia, sunt disponibile ochelari de vedere sau lentile de contact cu dioptrii negative.

Hipermetropia este opusul miopiei și afectează vederea de aproape. Persoanele care suferă de hipermetropie pot vedea clar obiectele aflate la distanță, dar nu și cele aflate în apropiere. Această afecțiune apare atunci când imaginea se formează după retină, în loc de a se forma pe aceasta. Pentru a corecta hipermetropia, sunt disponibile ochelari de vedere sau lentile de contact cu dioptrii pozitive.

Probleme cu vederea

Probleme cu vederea – rezolvarea o găsești la noi

Astigmatismul este o altă afecțiune oftalmologică comună, care afectează vederea la orice distanță. Această afecțiune apare atunci când corneea ochiului nu are o formă sferică regulată, ci este mai asemănătoare cu o formă de inel. Pentru a corecta astigmatismul, sunt disponibile ochelari de vedere sau lentile de contact torice.

Presbiopia este o afecțiune oftalmologică care apare odată cu înaintarea în vârstă și afectează vederea la distanță mică și medie. Această afecțiune apare atunci când lentila ochiului devine mai rigidă, ceea ce duce la dificultăți de focalizare a obiectelor aflate la distanță mică. Pentru a corecta presbiopia, sunt disponibile ochelari de citit sau lentile de contact multifocale.

Indiferent de problemele cu care te confrunți, Avisia îți vine in ajutor cu o gamă variată de produse care te vor ajuta.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *