Mașini SH – cum îți dai seama dacă nu a fost furată?

Furturile de mașini reprezintă o adevărată industrie și au pătruns foarte multe astfel de autovehicule pe piața de mașini SH. Având în vedere că cererea pentru mașini second hand este una destul de mare și există mulți cumpărători care sunt dispuși să renunțe la anumite verificări doar pentru a nu pierde ocazia. Astfel, ceea ce pare a fi o ocazie nemaipomenită s-ar putea dovedi a fi o achiziție total neinspirată.

De ce nu este bine să cumperi mașini SH furate?

În cazul în care te afli în situația în care ai achiziționat mașini SH furate poți să rămâi fără ea, dacă autoritățile decid să o confiște. În cel mai bun caz, îți va fi interzis să o revinzi. Pe lângă acest lucru, mai trebuie să iei în calcul și implicațiile legale, muntele de declarații pe care va trebui să le faci la poliție și explicații de dat, chiar dacă ai fost un cumpărător de bună credință.

mașini SH

Atunci când cumperi mașini SH este recomandat să faci uz de toate mecanismele de verificare de care dispui înainte de a cumpăra. Câteva zeci de lei dați pe o verificare te pot scăpa de neplăcerile ulterioare. Un prim instrument de verificare este să verifici online după seria de sașiu istoricul mașinii apoi să o duci la un service autorizat. Istoricul mașinii este cel mai bun indicator pentru a putea lua o decizie optimă în ceea ce privește achiziția.

La Auto Dan vei găsi întotdeauna cele mai bune mașini

Pentru că este mai bine să previi astfel de situații, mai ales dacă nu ai experiență în achiziționarea de mașini SH, este recomandat să apelezi la fime specializate. Pe website-ul www.auto-dan.ro vei putea găsi multe modele de mașini atent întreținute pe care să le achiziționezi legal fără să îți faci probleme. Vei putea găsi la Auto Dan un parc auto cu numeroase modele verificate în prealabil și de calitate.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *