Mașini second hand – întrebări esențiale

Nu puține sunt cazurile în care ai ajuns la concluzia că ar fi trebuit să pui întrebări la momentul potrivit pentru a te asigura că ai cumpărat produsul potrivit pentru tine și nu face excepție nici cazul în care cumperi mașini second hand. Achiziționarea unei mașini rulate este o investiție substanțială, pe termen lung și se resimte atunci când vine vorba despre bugetul personal. În plus, dacă investiția nu este făcută cu cap atunci vor apărea cheltuieli neprevăzute care nu vor prea ieftine iar acestea sunt situații care ar putea fi evitate dacă se pun întrebările corecte la momentul potrivit.

Întrebări importante pe care trebuie să le adresezi

Prima întrebare pe care trebuie să o adresezi atunci când cumperi mașini second hand este motivul pentru care o vinde. Dacă vechiul proprietar pleacă din țară și dorește să rezolve cât mai rapid tranzacția atunci se poate justifica un preț mai mic decât cel al pieței. Apoi este important să analizezi starea autovehiculului și să faci un test drive pentru a te asigura că nu ai devenit victima unor samsari axați pe profit. Alte întrebări importante fac referire la faptul că dacă este primul proprietar al mașinii, dacă a avut vreun accident, cât consumă mașina, care este starea instalației electrice. Cele mai concrete detalii despre mașină reies în momentul în care o duci la un mecanic profesionist. Dacă nu acceptă să faceți o verificare atunci sigur există o problemă pe care încearcă să o ascundă.

mașini second hand

Cu riscul de a părea agasant este important să negociezi și să îl rogi pe vânzător să mai lase din preț mai ales dacă prezintă unele defecte estetice. Dacă vânzătorul se grăbește și vrea cu orice preț să te convingă să cumperi mașina fără să verifici totul în prealabil atunci este cel mai bine să îți îndrepți atenția către alt vânzător care este dispus să fie corect.

Cumpără mașini second hand de la Auto Dan

Dacă nu ai experiență atunci cel mai bine este să cumperi mașini second hand de la dealeri auto autorizați unde clientul este respectat și se pune accent pe profesionalism. Un astfel de loc există pe website-ul www.auto-dan.ro unde vei găsi întotdeauna o echipă profesionistă gata să te ajute să găsești mașina potrivită pentru tine.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *