Mașini în rate – de la Auto-Dan SRL chiar acum

Bun venit pe site-ul nostru auto-dan.ro, unde puteți găsi de vânzare mașini second hand, pe benzină sau motorină, la prețuri foarte avantajoase, cu posibilitatea de a cumpăra mașini în rate, cu credite pentru persoane fizice cât și pentru persoane juridice. Modelele de mașini de pe site sunt puse la dispoziție pentru dumneavoastră oricând doriți, pentru vizualizare și drive test în parcul nostru auto.

Dacă doriți o mașină care să aibă un istoric de service verificat, și care să fie în condiții excelente, puteți conta pe Auto Dan SRL care vă pune la dispoziție o gama variată de mașini second hand la prețuri mici. În planul nostru de vânzări avem incluse mai multe variante de plată în rate și vă vom ajuta să obțineți finanțare rapid și în condiții avantajoase și favorabile. Negociem intens cu băncile și instituțiile de creditare și ne asigurăm că oferta de preț și de planificare pentru plata ratelor va fi una în favoarea dumneavoastră.

mașini în rate

Mașini în rate – cea mai avantajoasă metodă atunci când nu dispui de cash

Înțelegem cât este de important pentru dumneavoastră să aveți o mașină în stare perfectă de funcționare care să vă ajute să rezolvați problemele personale sau profesionale, și de aceea avem o ofertă de finanțare avantajoasă negociată cu toți partenerii noștri care sunt de mare încredere.

Vă oferim ajutorul să obțineți credit pentru a cumpăra o mașină în rate doar cu buletinul fără a fi nevoie să vă deplasați la bancă. Activitatea de verificare și aprobare a creditului se poate desfășura exclusiv online, ca mai apoi să vă prezentați în parcul nostru auto să vă ridicați mașina. Dacă ne contactați la primele ore ale dimineții, în jurul prânzului puteți deja pleca cu mașina acasă. Nu trebuie decât să ne sunați, iar noi vă vom spune exact care sunt condițiile și de ce documente avem nevoie pentru a vă ajuta să obțineți finanțarea.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *