Mașină rulată- ce trebuie sa știi înainte să cumperi o mașină

În prezent o mașină este o necesitate. știm cu toții cât de greu este sa ți cumperi mașina viselor așa că ai găsit soluția, îți cumperi o mașină rulată.
Dacă nu știi după ce criterii sa ți alegi o mașină second hand iată câteva criterii după care sa te ghidezi.

Kilometrajul


Alege să cumperi o mașină rulată doar din surse sigure, care îți pot oferi istoricul autoturismului cu o transparență desăvârșită. Evită anunțurile de pe internet care par a fi foarte tentante, pentru că acestea pot ascunde probleme tehnice mari sau un număr fals de kilometri, ceea ce te va afecta mai târziu. Așadar, dacă te întrebai cum cumperi o mașină second hand în siguranță, ai primit deja un răspuns – verifică-i kilometrajul!

mașină


Caroseria unei mașini la mâna a doua

Un factor la fel de important când vrei să cumperi o mașină rulata este verificarea atentă a caroseriei.
Urmele care ți-ar da de bănuit că autoturismul a fost vopsit de curând nu ar trebui ignorate, pentru că asta înseamnă că fostul proprietar vrea să ascundă urmele de rugină sau, mai grav, un accident în care mașina a fost implicată și pe care vrea să îl ascundă.

Orice defecțiune a caroseriei poate însemna pentru tine o cheltuială uriașă imediat ce ai pus mâna pe actele mașinii, așa că nu uita să te uiți cu atenție după semnele care ți-ar putea indica o revopsire recentă a acesteia.


Motorul


Nu în ultimul rând, atunci când îți cumperi o mașină rulata aruncă-ți un ochi asupra motorului. Verifică dacă la evacuare fumul este unui alb. Ceea ce ar indica o ardere incompletă a combustibilului sau faptul că uleiul este ars. Detectează dacă exista vreo scurgere de ulei sau zgomote ciudate care ar putea veni de sub capotă. Totodată, ai grijă ca anul de fabricație a bateriei mașinii să nu fie mai veche de cinci ani. Pentru a nu fi nevoit să investești într-una nouă cât de curând.
Acum că ai aflat cum se cumpără o mașină rulata uita-te la oferta www.auto-dan.ro și vezi ce poți alege.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *