Mașină hybrid – ce tipuri se găsesc pe piață?

Atunci când cumperi o mașină hybrid, cel mai important aspect este să fii cât mai bine informat despre modelele care se găsesc. Cunoscând informații despre tipurile de mașini electrice, va fi mai ușor să pui în balanță dorințele și necesitățile tale cu posibilitățile pe care le oferă zona în care locuiești.

Tipuri de mașină hybrid din care poți alege

Pe piață există mai multe tipuri de mașini electrice. Printre cele mai comune se numără mașinile Parallel Hybrid care sunt echipate atât cu un motor electric cât și cu unul pe combustibil, conectate printr-o transmisie care combină cele două surse de putere. De asemenea, mai poți opta și pentru o mașină hybrid Series Hybrid care se bazează pe motorul electric pentru a oferi puterea de împingere și nu există conexiune între motor și roți. Vei mai putea găsi mașini Plug In Hybrid care beneficiază de o baterie mult mai mare și care trebuie încărcată la o sursă de energie electrică externă (acaspă, la birou sau la o stație de încărcare).

mașină hybrid

Vei mai putea opta și pentru mașinile Mild Hybrids care se deosebesc de celelalte modele prin faptul că motorul lor electric nu poate să miște mașina singur. În această situație motorul electric îl ajută pe cel cu combustibil, reduce consumul și crește performanța.

Descoperă ofertele de la Auto Dan pentru a avea cea mai bună mașină

Acum în ceea ce privește alegerea pe care merită să o faci depinde în totalitate de ceea ce îți dorești de la viitoarea ta mașină hybrid. Pe website-ul www.auto-dan.ro vei putea găsi oferte avantajoase pentru a putea cumpăra în condiții optime prima ta mașină electrică. Vei putea descoperi multe avantaje ale acestora încă din primul moment în care le vei conduce. În plus, dacă bugetul tău nu este suficient vei putea accesa și finanțări în condiții avantajoase.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *