Încă te plângi că nu ai suficiente haine?

Ai vrea să îți cumperi zilnic haine, încălțări și accesorii? Fashion Icon este soluția pentru problema ta. Acest site îți oferă o gama variata de produse, atât pentru tine cât și pentru familia ta, la prețuri pe care și le permite oricine. Încărcăm zilnic modele noi!

De la Fashion Icon poți cumpăra produse noi, cu livrare rapida prin curier, 14 zile termen de retur și cu transport gratuit la comenzi peste 159 lei. Produsele sunt de la firme cunoscute precum Zara, Bershka, Desigual, Stravidarius și altele. Încă de la crearea contului apar surprizele plăcute. Primești puncte de fidelitate în valoare de 20 lei pe care le poți folosi la prima comanda.

haine

Indiferent de mărimea dorita sau de anotimp, găsești haine pentru femei la prețuri începând cu 9 lei și cu reduceri de pana la 99%. Chiar daca preferi un model clasic sau modern, pe acest site vei găsi încălțări și accesorii potrivite. Alege haine și pentru soțul sau partenerul tău de viată. Astfel, veți avea același stil vestimentar și veți putea face o impresie buna atrăgând privirile celorlalți. Cumpărați-vă și încălțări din piele naturală sau ecologică cu preturi reduse până la 58%. Nu uita copiii, vei găsi și pentru ei haine din materiale sănătoase și modele specifice vârstei la prețuri cu discount chiar și de 88%.

Încă mai vrei sa cumperi haine?

Te anunțăm că avem peste 400 modele de haine damă, de cea mai bună calitate, potrivite atât pentru viața de zi cu zi cât și pentru ocazii speciale. Urmărește site-ul și fii prima care va cumpăra modele noi. Recomandă site-ul prietenelor tale și faceți un grup fan Fashion Icon. Bucurați-vă de creativitatea designerilor și de creativitatea voastră de a îmbina piesele vestimentare.

Încă mai ai întrebări?

Suport clienți iți sta la dispoziție cu un număr de telefon și o adresă de mail. Ne poți vizita și pe facebook sau instagram.

Citește comentariile clienților și scrie-ne și tu cum te simți cu noile haine de la Fashion Icon.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *