Gresie micasa

Gresie – cum să o folosiți în mod optim

Este bine știut faptul că toată lumea folosește plăci de gresie în interiorul propriei locuințe, cu precădere în bucătărie și în baie. Dar ce ar trebui să știți înainte de a cumpăra și a monta gresie în propria casă? Și mai ales… cum să o alegeți și o folosiți în mod ideal?

Tipuri de gresie

În primul rând, plăcile de gresie se montează pe pardoseală, cum știm cu toții, ele putând fi folosite și pe pereți în anumite cazuri, dar doar dacă vorbim despre plăci de dimensiuni mai reduse.

Există două mari tipuri de gresie: cea porțelanată și cea glazurată. Ele diferă în principal prin felul în care sunt produse.

Gresia porțelanată are ambele fețe poroase, iar una dintre ele este apoi acoperită cu un fel de peliculă care poate lua forma oricărei texturi se dorește.

Alt articol interesant: Gresie – Alege Un Produs Pe Gustul Tău, Dar Şi Calitativ?

Gresia glazurată, pe de altă parte, are o față permanent lucioasă, pe care o numim glazură, de unde îi vine și numele. 

Totuși, rămâne întrebarea: unde folosim fiecare tip de gresie? 

Gresia porțelanată se recomandă pentru exterior și baie, poate chiar și pentru bucătării – locuri unde predomină umezeala, pe când cea glazurată merge de minune în orice încăpere din interiorul casei, mai ales că în ziua de astăzi se produc plăci de ceramice care îmbracă aspectul de parchet!

Folosirea în mod optim

Indiferent că ne dorim un aspect aparte sau o funcționalitate mai bună a casei, ar trebui să luăm în considerare utilizarea gresiei în toate încăperile casei noastre. Ea rezistă la umezeală, se curăță foarte ușor și există nenumărate modele de plăci ceramice, astfel că este imposibil să nu găsești ceva pe placul tău!

Nu rata această ocazie! Intră acum pe www.micasa.ro și alege din gama variată de modele și nuanțe din selecția de GRESIE! Alege micasa.ro, alege cel mai bun raport preț – calitate!

Următorul articol SEO: Repatriere decedați din Franța – servicii de transport funerar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *