Diuretice de la Pro-natura

Dacă ai nevoie de suplimente diuretice, intră pe pro-natura.ro și alege din gama celor mai eficiente suplimente alimentare de pe piață.

Diureticele sunt medicamente, ce măresc cantitatea de apă și sare, care este expulzată din organism prin urină și care sunt prescrise pentru a trata anumite afecțiuni. Cantitatea de apă din organism se află sub controlul rinichilor. Aceștia echilibrează cantități de sodiu, clorură și apă din organism. Și astfel, dacă sodiul și clorura sunt eliminate, se elimină și apa. Dacă clorura și sodiul sunt reținute, atunci este și apa.

Una dintre frecventele motive de utilizare pentru diuretice este tratamentul hipertensiunii arteriale. Aceste suplimente au capacitatea de a reduce cantitatea de lichid din vasele de sânge și astfel ajută scăderea tensiunii arteriale mărite. Pe pro-natura.ro găsești un stoc complet de produse naturale diuretice eficiente și la preț accesibil.

diuretice

Suplimentele diuretice de la Pro-natura au efect 100%

Sarsaparilla este o liană perenă, nativă din zonele Americii Centrale, mai exact Jamaica. Este un foarte bun medicament diuretic, deoarece conține extract apos 4:1 (10 % maltodextrină) din radacină de Sarsaparilla. Acest supliment se găsește pe pro-natura.ro. Beneficiile acestei plante nu se rezumă doar la probleme diuretice, ci și la nivel articular. Ajută la reducerea durerilor articulare generate de artrită reumatoidă și gută.

O persoană care suferă de insuficiență cardiacă congestivă poate ajunge la acumulare de lichide în organism, iar acest lucru poate provoca umflarea gleznelor și retenția de lichide. Diureticele pot ajuta la eliminarea cantității de apă din corp și la reducerea acestei acumulări de lichide.

Ideal pentru eliminarea cantității mari de apă din organism este administrarea suplimentului alimentar de la Pro-natura din cozi de cireșe. Cozile de cirese au un bun efect diuretic și favorizează eliminarea surplusului de apa și de microcalculi din corp. Totodată reduce apariția edemelor, senzația de „picioare umflate” și ajută la detoxifierea organismului tău.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *