cremă antiacnee

De ce ai nevoie de o cremă antirid după 40 de ani?

Împlinirea vârstei de 40 de ani, în cazul femeilor, aduce o serie de schimbări la nivelul pielii fiind necesară o îngrijire mai atentă și să incluzi o cremă antirid în rutina ta. Este vârsta la care încep să se adâncească ridurile, să își piardă tenul din strălucire sau să apară diverse alte probleme. Dar, de ce ai avea nevoie de o cremă antirid? Mai ales dacă tenul tău nu prea dă semne că s-a schimbat foarte mult, este mai bine să previi decât să tratezi.

Ce se întâmplă cu tenul tău după vârsta de 40 de ani?

După vârsta de 40 de ani starea hormonala afectează puternic tinerețea și frumusețea tenului. Producția principalului hormon feminin, estrogenul începe să scadă iar astfel se ajunge la pierderea fermității tenului, elasticității și pot apărea acele pete de pigmentare. Totodată, încep să apară ridurile din cauza expunerii tenului la factorii externi și încep să se adâncească cele care deja există. Motivul este unul destul de simplu, celulele se regenerează mai greu, glandele sebacee funcționează mai lent și producția de colagen se reduce.

Alt advertorial SEO: Cremă antiacnee, o soluție eficientă pentru evitarea greșelilor de tratare

O cremă antirid poate să îți ofere îngrijirea de care ai nevoie în fiecare zi

După împlinirea vârstei de 40 de ani este nevoie de o îngrijire mai atentă. Desigur, nu te poți aștepta să rezolvi problemele hormonale cu o simplă cremă antirid însă, includerea acesteia în rutina ta de îngrijire poate să îți aducă multe avantaje.

Totuși, este important să alegi o cremă antirid care este potrivită tipului tău de ten și să o folosești tot timpul. Datorită compoziției cremei este capabilă să mobilizeze resursele pielii și să îi redea aspectul tânăr și luminos de care te bucurai nu cu mult timp în urmă.

Gama de produse Glycon antirid este concepută special pentru femeile care doresc să ofere tenului lor o îngrijire mai atentă cu ajutorul unor creme de calitate și sigure.

Următorul articol: Produse de specialitate pentru tehnicieni de unghii

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *