Cumpără covorașe auto pentru mașini iubite

Covorașe premium presate 5D realizate de noi sunt speciale. Ele sunt produse printr-o metodă revoluționară și inedită pentru piața românească actuală. Rezultatul: o potrivire perfectă cu mașina ta, datorită unui proces de fabricație minuțios. 

La Topcar, considerăm ca acesta e viitorul. Numai tehnologia de ultimă generație ne-a permis realizarea produselor noastre. Mai întâi tipul de autoturism a fost scanat, pentru a crea o colecție exhaustivă de modele dintr-o gamă diversă de mărci de vehicul. Apoi, pielea ecologică de înaltă calitate a fost supusă unei etape constând în decupaj laser, pentru a nu risca să blocăm portul de aer condiționat. Astfel, ne-am asigurat că mașina ta mult îndrăgită își va găsi perechea într-un covoraș pe măsură. 

Alt articol de blog : Îmbrăcăminte Așa Cum Iți Place-Fashion Icon

covorașe

Covoroașe auto calitative și  deosebite

Instalarea cât și desprinderea se vor face ușor, prin cleme de fixare. Asta înseamnă inclusiv o curățare facilă și foarte rapidă, pentru că ne-am gândit la toate. Datorită materialului, este suficient doar să îndepărtezi praful și murdăria cu un prosop umed. 

Covorașele sunt inodore, impermeabile și ultra-aderente (datorită designului 5D). Practice, funcționale cât și cu un aspect foarte plăcut, acestea impresionează vizual prin calitate. 

Este important ca podeaua mașinii tale să fie protejată de uzura zilnică sau de murdăria adusă inevitabil pe pantofi.  Mai mult, părți din interiorul mașinii se pot deteriora în timp, în funcție de gradul de solicitare al mașinii. 

Produsele TOPCAR sunt foarte calitative din toate punctele de vedere, datorită marii atenții  la detalii a echipei noastre. Durabile, rezistente la zgârieturi sau alte tipuri de stricăciuni, aceste covorașe auto asigură toate necesitățile mașinii tale pentru o perioadă îndelungată.

La comandarea acestui pachet, vei primi un set complet de trei piese. Vei beneficia de 30 de zile de garanție. 

Covorașele noastre auto antiderapante sunt disponibile în culorile negru sau bej.

Următorul articol de blog : Cizme peste genunchi – cum le asortezi?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *