ecowalburg

Cum să îngrijești fosa septică ecologică

Fosa septică ecologică necesită îngrijire pentru a-i asigura cât mai mult timp de funcționalitate. Înainte de a cumpăra o fosă septică trebuie să știi că sunt câteva lucruri pe care nu trebuie să le faci.

Dacă arunci prea multe uleiuri și grăsimi există un risc mare de a produce blocaj. Aceste substanțe nu se descompun prea rapid. Mucurile de țigară reprezintă alt element al deșeurilor, ce nu trebuie să îl arunci în canalizare. Zațul de cafea, pungile de hârtie, cartonul, nisipul pentru pisici, părul, pot crea adevărate probleme pe sistemul de canalizare al fosei septice. Cele enumerate mai sus crează blocaje la nivelul canalizării foselor septice. Pe ecowalburg.ro găsești fose septice ecologice și tricamerale, care depozitează apa menajeră printr-un proces ecologic complet, pentru locuința ta.

Dacă arunci diverse chimicale, de exemplu clor, pesticide, ierbicide în cantități prea mari, riști să omori bacteriile bune la descompunerea rezidurilor. Aceste substanțe pot ajunge la pânza freatică și devin un pericol pentru sănătatea ta și a familiei tale. De asemenea, nu este indicat să se scurgă prea multă apă deodată în canalizarea fosei septice, deoarece câmpul de drenaj nu poate absorbi o cantitate atât de mare de apă deodată. Câmpul de drenaj necesită o întreținere specifică. Conductele nu pot funcționa, dacă sunt înfundate.

Alt articol de blog : Măsline – motive pentru care este bine să le consumi

fosa septică

Fosă septică – Cum să ai grijă de câmpul de drenaj

-Nu e indicat să îți parchezi mașina deasupra fosei septice sau a câmpului de drenaj, deoarece pui presiune pe suprafața respectivă și astfel se produce distrugerea fosei.

-Dacă vrei să plantezi copaci, acești trebuie plantați la distanță de sistemul fosei septice, deoarece rădăcinile blochează țevile.

-Apa, care se poate scurge din cauza ploii de pe acoperișul locuinței tale, poate inunda câmpul de drenaj.

-Suprafața ce include câmpul de drenaj, trebuie lăsată liberă, fără construcții.

Fosele de la Ecowalburg sunt confecționate din polietilenă, un material calitativ și durabil. Ai garanție de 30 de ani, iar montajul poate fi asigurat dacă îți dorești. Accesează ecowalburg.ro și comandă fosa septică potrivită familiei tale.

Următorul articol de blog : Afecțiuni biliare – Cauze

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *