Oje semipermanente power

Cum îndepărtezi oja semipermanentă de pe unghii cât mai simplu?

Oja semipermanentă este una dintre cele mai apreciate produse cosmetice. Se poate aplica foarte simplu atât acasă cât și la salon. Este rezistentă și arată foarte bine. Însă, dacă o manichiură nu este îngrijită corespunzător, nici aspectul nu mai este unul mulțumitor. Indiferent dacă îți dorești să încerci o culoare nouă sau pur și simplu vrei pentru o vreme să ai o manichiură naturală dar îngrijită, îndepărtarea ojei semipermanente nu este chiar atât de complicată.

Cum să îndepărtezi de pe unghii oja semipermanentă?

Suntem siguri că ai în trusa ta de cosmetice produse manichiură suficiente care să te ajute să îndepărtezi oja semipermanentă. În cazul în care îți lipsește ceva, atunci vei putea găsi produse manichiură profesională în magazinul online EddaBeauty.

Advertorial SEO : De Ce Să Alegi Bijuterii Din Argint Damă Pentru Partenera Ta

Pentru a îndepărta oja semipermanentă ai nevoie de timp și de răbdare. Mai întâi pregătește toate produsele de care ai nevoie și apucă-te de treaba. Pregătește suficiente discuri demachiante sau bucăți de vată, acetonă și folie de aluminiu. Îmbibă fiecare dischetă demachianta sau bucată de vată în acetonă și aplică-le pe fiecare unghie. Rupe câte o fâșie de folie de aluminiu suficient de mare încât să acopere fiecare unghie și lasă acetona să acționezea timp de 10 minute.

Masează fiecare deget, apoi îndepărtează folia și discurile demachiante iar unghia ta va fi curată. Întrucât acetona deshidratează unghiile foarte tare, este recomandat să aplici un ulei pentru cuticule reparator. În cazul în care îți dorești o nuanță nouă tot ce trebuie să faci este să o aplici și să aștepți până când aceasta se usucă.

Folosește întotdeauna produse profesionale și vei arată impecabil

Oja semipermanentă poate rezistă pe unghii între 2—3 săptămâni. Curățarea unghiilor este recomandată mai ales atunci când aspectul ojei este destul de neplăcut.

Mâinile tale sunt precum o carte de vizită și trebuie să te prezinți mereu impecabil pentru a face o impresie bună. Dacă îți dorești să folosești produse profesionale pentru unghiile tale, atunci te așteptăm pe pagină EddaBeauty unde vei putea găsi multe nuanțe în tendințe și atractive.

Citește următorul articol: Plante uscate – cum să alegi ce este potrivit pentru tine?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *