Clinica Endorfine

Clinica Endorfine: Tratament Intraceuticals

Ai probleme cu tenul și nu știi cum să le rezolvi? Acest lucru ți-a cauzat probleme cu tine însuți/înșăți? Vino la Clinica Endorfine și lasă-te îndrumat spre o viață nouă!

Clinica Endorfine – cine suntem?

Scopul nostru la Clinica Endorfine este să te ajutăm să te îndrumăm în a-ți schimba viața odată cu tenul. Tot ceea ce facem este cu și pentru pacient. Suntem o echipă cu experiență în domeniul frumuseții sănătoase, tratând totul cu seriozitate și profesionalism!

Tratamente faciale

Alege din multitudinea de tratamente faciale pe care le oferim ca servicii: tratamente de curățare, de lifting sau de hidratare. În funcție de problemele pe care le ai cu tenul sau dacă doar vrei o hidratare profundă, alege unul dintre tratamentele faciale din gama Intraceuticals – calitatea îi este dovedită de faptul că este unul dintre cele mai folosite în întreaga lume!

Cu ajutorul acestui tratament acidul hialuronic este introdus adânc în stratul de piele, în mod non-invaziv, fiind o metodă extraordinară anti-aging.

Alt advertorial SEO: Când Este Momentul Să Internezi Într-Un Cămin De Bătrâni Un Vartnic Cu Alzheimer?

Este perfect pentru tenul normal, nici prea uscat, nici gras. Ajută în ameliorarea ridurilor fine, prevenind îmbătrânirea de la vârste încă nepregătite. 

Conținând extract de aloe vera, ceai verde, vitamine precum A, C sau E, se îmbină perfect cu acidul hialuronic și creează cel mai bun tratament de hidratare profundă a tenului.

Tipuri de tratamente

Intraceuticals Rejuvenante: hidratează tenul și oferă un efect sporit de lifting – pentru toate tipurile de ten;

Intraceuticals Atoxelene: efecte asemănătoare cu cele ale botoxului – poți să îl combini cu alte tratamente din această gamă;

Intraceuticals Opulence: anti-pete pigmentare – pentru toate tipurile de ten;

Intraceuticals Clarity: elimină bacteriile – pentru tenul gras, acneic, cu pori dilatați și impurități.

Dacă dorești o rejuvenare a tenului, ai nevoie de o hidratare intensă și nu știi cum să faci această schimbare în viața ta, vino la Clinica Endorfine și lasă-ne să te îndrumăm pe drumul cel bun! Calcă-ne pragul acum și beneficiezi de 20% reducere pentru Tratamentul Intraceuticals!

Următorul articol: De ce ai nevoie de o cremă antirid după 40 de ani?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *