Cizme peste genunchi – cum le asortezi?

Modelele de cizme peste genunchi ocupă o poziţie de lider în lista tendinţelor de modă însă, pentru a putea crea o impresie plăcută este bine să înveţi cum să le asortezi astfel încât să nu devină vulgare. Lungimea optimă a acestora este de câţiva centimetri deasupra genunchilor şi niciodată nu se asortează cu ţinute provocatoare. Cel mai bine se asortează cu piese vestimentare oversize şi cu articole vestimentare cu croială liberă. Modelele excesiv de lungi te limitează la haine însă, probabil acestea te vor face să arăţi cel mai senzaţional.

Cum asortezi modelele de cizme lungi?

Este bine să reţii că o pereche de cizme peste genunchi, fără toc, se potrivesc cel mai bine femeilor înalte. O regulă foarte importantă este aceea să păstrezi echilibrul proporţiilor, astfel încât să te pună în valoare. Asigură-te că modelul ţi se potriveşte şi că poţi asorta cu uşurinţă diverse tipuri de haine, indiferent de ocazie.

Pe piaţă se găsesc foarte multe modele de cizme peste genunchi dar trebuie să ne oprim în special asupra celor lăcuite care se potrivesc cel mai bine pe podium, nefiind potrivite pentru a fi purtate pe stradă. Rar se pot întâlni şi modele de cizme peste genunchi cu platformă dar acestea fac parte din stilul glam rock şi sunt potrivite numai la ţinute care evidenţiază acest stil.

Alt articol de blog : Seturi de brăţări pe care le poţi purta la ţinute office

cizme

Modelele de cizme peste genunchi cu toc mic sau fără, scurtează vizual picioarele, aşadar trebuie să ţii cont de acest aspect atunci când alegi ce tipuri de piese vestimentare să alegi. O combinaţie perfectă este să asortezi o astfel de pereche de încălţăminte cu rochii şi fuste din tricot sau lână, leggins sau blugi skinny. Cizmele peste genunchi fără toc pot fi purtate cu haine în stil casual precum blugi, pulovere, cardigane, cămăşi etc.

Alege în mod inspirat încălţămintea de la Deppo

La fel ca la orice alt tip de încălţăminte calitatea este esenţială. Tocmai de aceea este important să te asiguri că întreaga ţinută este pusă în valoare şi că poţi să arăţi foarte bine fără efort. Asortează aceste cizme peste genunchi după regulile de mai sus şi vei avea o ţinută de bun gust. Iar în magazinul online www.deppo.ro vei putea găsi întotdeauna încălţăminte pe care să te bazezi pe termen lung.

Următorul articol de blog : Ce trebuie să verfici la un chiler pentru a funcţiona corect?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *