Ce cabine de duș s-au aflat în trendul anului 2021

Cele mai dorite cabine de duș din ultimul timp sunt greu de găsit, dar foarte așteptate de cumpărători. Trendurile se schimbă de la o zi la alta în toate domeniile. Până și în rândul obiectelor sanitare a venit momentul să se facă modificări în design.

                În 2021 au fost și sunt căutate cabine în culori închise și cele cu forme mai puțin obișnuite și uși glisante. S-a trecut dincolo de clasic în modelele cabinelor de duș, iar acum, în rândul preferințelor se află cabinele de duș cu formă hexagonală sau rectangulară.

 Autenticele cabine de duș înalte și dreptunghiulare, nu mai sunt acum în topul trendurilor de design interior. Culorile auriu și negru mat cărbune sunt vedete printre culorile cabinelor de duș în anul 2021. Pereții transparenți cu șine negru mat, foarte subțiri, din aluminiu, alungite de-a lungul și de-a latul cabinelor de duș, conturează un design fin și modern potrivit pentru orice abordare de design interior. Dacă vrei să vezi adevărate creații de lux pentru baia ta, intră acum pe magazinul online pro-era.ro.

Alt articol de blog : Transport funerar de cea mai înaltă calitate

cabine de duș

Conturul fin al cabinelor de duș, trasat ușor de linii aurii, încadrează perfect pereții transparenți din sticlă securizată, iar cererile unor astfel de cabine de duș cresc de la o zi la alta. Cei de la pro-era.ro au astfel de cabine de duș și nu numai, pentru că gama lor de produse pentru baie este foarte largă.

Cabine de duș moderne de la Pro-era.ro

            Cabinele de duș de la pro-era.ro dispun de pară de duș disponibilă în formă pătrată sau rotundă de dimensiuni mari, astfel încât apa să curgă cât mai uniform și pe o suprafață cât mai largă, pentru o baie fierbinte cu adevărat relaxantă. Tăvile de duș sunt în ton cu moda și au culoare neagră și finisaj mat. Alegerea asamblării rămâne a ta. Cabinele de la pro-era.ro pot fi asamblate pe tăvi de duș sau direct pe podea.

Următorul articol de blog : Avocat profesionist în situații juridice – Tudor Ion

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *