Seniore - azil de batrani

Când e momentul să iei în calcul un cămin de bătrâni

Vrei să pleci în căutarea unui trai mai bun, dar nu are cine să-i poarte de grijă mamei sau bunicii tale? Unul dintre seniorii tăi dragi a fost diagnosticat cu o afecțiune de sănătate, dar nu poți avea grijă de el? Apelând la un cămin bătrâni vei găsi răspunsul la toate întrebările tale. Un astfel de cămin conceput special pentru vârstnici le poate oferi întreaga atenție de care au nevoie. Iată cum te poate ajuta și când să apelezi la un cămin de bătrâni.

Când să apelezi la un cămin de bătrâni

Vei face cea mai bună alegere dacă vei apela la un azil de bătrâni atunci când:

  • Trebuie să te împarți între muncă și casă, dar nu-ți poți lăsa vârstnicul nesupravegheat;
  • Nu ai un buget foarte mare pentru a-i pune seniorului la dispoziție întreg ajutorul dedicat necesar;
  • Bătrânul a fost diagnosticat cu o boală gravă și necesită asistență 24/7;
  • Locuiești/Pleci în altă țară și stilul de viață nu-ți permite să te muți cu vârstnicul în cauză;
  • Bătrânul locuiește într-o zonă restrânsă, cu acces limitat la sursele comunitare de ajutor. 

Trebuie să iei în calcul că un vârstnic care locuiește singur nu va fi niciodată în deplină siguranță. Pot apărea incidente neprevăzute care să-i amenințe liniștea și sănătatea. Multe persoane aleg să-și suprasolicite corpul, în încercarea de a te împărți între toate prioritățile. Din păcate, întotdeauna rezultatul nu e cel dorit. Și pe lângă faptul că suprasolicitarea ne poate cauza probleme de sănătate, ne va limita și posibilitățile.

Un cămin bătrâni poate fi un mediu extrem de primitor pentru cei dragi atunci când este ales corespunzător. De exemplu, la căminul de bătrâni Seniore vei găsi întotdeauna serviciile necesare la orice vârstă a bătrâneții, precum și soluții personalizate. În căminul Seniore, bătrânii au acces la un trai decent. Fiecare dispune de o zonă confortabilă pentru odihnă și relaxare, servicii de toaletare și înfrumusețare, dar și asistență medicală.

Tu cum ai grijă, la greu, de seniorii din viața ta? Seniore îți pune la dispoziție un parteneriat de încredere pentru o bătrânețe fără griji. 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *