Cămin de bătrâni – cum alegem corect și sigur?

Când vine momentul să încredințezi pe părinți sau bunici unor străini care să aibă grija de ei, pentru că tu nu te poți descurca cu job, copii, casă, decizia este una dificilă, trebuind să te asiguri că ai ales un cămin de bătrâni care oferă cele mai bune servicii, este profesionist cu adevărat, și dedicat fiecărui rezident în parte.

Dincolo de serviciile medicale și de asistență socială care sunt prestate la un astfel de centru, esențiale sunt blândețea, răbdarea și înțelegerea de care dau dovadă angajații  de fiecare dată când interacționează cu un rezident.

Un cămin de bătrâni care oferă servicii de calitate și are personal calificat, trebuie să poată îngriji în cele mai bune condiții persoane care au tot felul de afecțiuni, suferă de diverse forme de demență, sunt paralizate.

Un alt aspect important care ține de îngrijirea persoanelor în vârstă este alimentația. De cele mai multe ori, cei în vârstă suferă de diferite afecțiuni cronice care necesită, pe lângă tratament, un regim alimentar strict. Prin urmare, căminul de bătrâni ales trebuie să ofere o dietă personalizată, în funcție de nevoile fiecăruia, cu meniu realizat la recomandarea unui nutriționist.

Cămin de bătrâni

Cămin de bătrâni – asistență medicală permanentă

Un cămin de bătrâni unde cei dragi să fie mereu în siguranță, este acela care are personal calificat, asistentă, medic și aparatură medicală, unde rezidenții sunt consultați zilnic, și ori de câte ori este nevoie, să li se ofere ședințe de recuperare medicală cu specialiști, recoltare de analize medicale, iar asistentele să fie disponibile mereu, în cazul în care sunt probleme cu aceștia.

Din păcate, se întâmplă uneori să apară situații neprevăzute, complicații, iar starea lor să se agraveze, și să fie nevoie de internare, investigații speciale. În acest caz trebuie asigurat transportul la cel mai apropiat spital.

Toate aceste facilități le găsiți la Căminul de bătrâni Seniore, care vă așteaptă să-i treceți pragul.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *