Auto în rate – AUTO DAN SRL dealer autorizat

Este cunoscut faptul că o mașină nu mai este un moft ci o necesitate, de aceea, de multe ori, achiziția unui automobil îți dă bătăi de cap atunci când vine vorba despre partea financiară, dar alături de Auto Dan SRL, dealer autorizat în vânzări de mașini, îți punem la dispoziție posibilitatea achiziționării unei auto în rate menite să te ajute.

Pentru a beneficia de un împrumut trebuie să-ți alegi cu grijă tipul de credit de care ai nevoie. Procedura pentru aprobarea creditului este una simplă, clientul trebuind doar să completeze un acord de verificare și o copie a cărții de identitate. Absolut toate celelalte facilități oferite de firma noastră cum ar fi garanția, autenticitatea kilometrajului, revizia gratuită la livrare, se aplică și pentru tipurile de creditare. Pentru mai multe detalii ne puteți contacta telefonic sau ne puteți vizita la sediu.

auto în rate

Auto în rate – ce fel de credit contractăm?

Dacă v-ați hotărât asupra modului de a achita mașina dorită, noi vă recomandăm să fiți neapărat atenți la partenerul de finanțare auto în rate pe care îl alegeți, și să luați în considerare că Auto Dan SRL, oferă posibilitatea de a alege dintre cele mai bune instituții de credit care vă permit flexibilitate în funcție de nevoi.

Pentru a apela la un serviciu de achiziție auto cu plata în rate, este bine să vă stabiliți din start un buget aproximativ în care doriți să vă încadrați astfel să aveți o viziune clară atât dumneavoastră cât și noi, în momentul deschiderii dosarului de credit. Din experiența noastră de până acum, am observat că dumneavoastră, clienții noștri, sunteți bine informați, ne puneți toate întrebările ce vă pot ajuta să înțelegeți mai bine cum funcționează plățile în rate.

Indiferent de locul dumneavoastră de muncă, fie este în țară, fie este în străinătate, cu contract de muncă permanent sau temporar, noi vom găsi soluții de finanțare pentru toți cei care își doresc să achiziționeze o auto în rate.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *