Afecțiuni biliare – Cauze

Suferi de afecțiuni biliare? Nu știi cum să remediezi simptomele? Pro-natura te ajută să ameliorezi simptomele determinate de afecțiunile biliare. Pe pro-natura.ro găsești cele mai eficiente suplimente alimentare pentru afecțiunile biliare.

Afecțiunea biliară se referă la bolile care afectează căile biliare, vezica biliară și alte structuri implicate în producerea și transportul bilei. Bila este un lichid produs de ficat, ce ajută digestia. Bila se scurge din ficat prin canalele biliare către prima parte a intestinului subțire, apoi înapoi în căile biliare și ficat. Dacă orice canal din acest sistem devine bolnav, pot apărea o serie de boli grave.

Creșterea riscului de a dezvolta boli la nivelul bilei este reprezentată de: ereditate, creștere în vârstă, obezitate, o dietă bogată în grăsimi, anumite afecțiuni gastrointestinale și anumite medicamente pe bază de prescripție medicală. Pentru menținerea sănătății bilei, suplimentele alimentare de la pro-natura.ro te pot ajuta. Produsele Pro-natura conțin cantitățile ideale de substanțe pentru remedierea simptomelor, care te jenează.

Alt articol de blog : Brățări unice de la Amunis.ro

biliare

Simptome și cauze ale afecțiunilor biliare

Simptomele pentru multe dintre tulburări includ: icterul, dureri abdominale, greață, vărsături, pierderea poftei de mâncare, oboseală,  febră, frisoane, urină maro deschis, mâncărime. Sunt foarte multe persoane, care suferă afecțiuni de tip biliar și au simptomele de mai sus.

Împiedicarea dezvoltării unei boli la nivel biliar poate fi îndeplinită prin administrarea de suplimente alimentare de la Pro-natura. Poți adăuga dietei tale zilnice suplimentul alimentar cu lăptișor de matcă și seleniu de la pro-natura.ro, care asigură menținerea sănătății aparatului cardio-vascular și hepato-biliar.

Unele dintre cele mai populare cauze sunt: Inflamația la nivelul căilor biliare, pancreatita, leziuni sau intervenții chirurgicale ale vezicii biliare. Tratamentele pentru bolile de tip biliar sunt recomandate în urma consultului la medic. Pentru menținerea stării normale a funcționării bilei, puteți să administrați zilnic, suplimentul alimentar de la Pro-natura numit Coama leului, disponibil sub formă de capsule. Coama-leului este o ciupercă utilizată în medicina tradițională chinezească. Are conținut bogat în potasiu, zinc, fier, fosfor, care ajută la funcționarea normală a aparatului hepato-biliar.

Următorul articol de blog : Buchete de flori numai bune de dăruit toamna

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *